Besøk våre sponsorer:  Bokseklubb.no - SportGoPromotion System AS


Derfor fjerner Emil Meek kallenavnet Hulken

Etter å ha opparbeidet "merkevaren" Hulken, har nå Emil Weber Meek bestemt seg for å fjerne det. Vi lurte på hvorfor.

Publisert 13. november 2015 av Kenneth Bruun Følg på Twitter   Send mailEmil Hulken Meek publiserte plutselig en navnekonkurranse på sin Facebookside. Han har bestemt seg for å kvitte seg med fighternavnet "Hulken". Dette måtte vi gå dypere inn i:

- Hei Emil. Hvorfor skal du bytte fighternavn?

- Jeg vil ha noe som knytter meg til Norge, jeg er Norsk og representerer Norge hver gang jeg er ute å kriger.

- Er du ikke bekymret for merkevaren du har bygget opp ved navnebyttet?

- Nei, merkevaren er nevene jeg leverer i kamp! De har ikke endret seg, om noe har de blitt bedre!

La om oppkjøringen

Etter tapet han gikk på i Polen, bestemte Meek seg for å gjøre ting litt annerledes frem mot muligheten som bød seg mot finske Kai Puolokka i Finland 23 oktober.

- Ja, jeg la om treningsopplegget. Jeg reiste til Oslo og hadde en 5 ukers oppkjøring på Frontline og Magnat. Dette ble en "gamechanger" for meg, forteller Meek til Knockout.no

Som de fleste vet, så vant Meek kampen i tredje runde mot finnen.

Battle of Botnia

Neste ut er Battle of Botnia i Sverige 28. november. Også denne gangen har Meek satset på skikkelig kontinuitet i oppkjøringen frem mot fighten.

- Etter jeg kom hjem fra "Vikingraidet" i Finlnd, spiste og drakk jeg i fem dager før jeg igjen pakket sammen og reiste til Umeå. Her er vi i full gang med oppkjøring sammen med UFC-klare Andreas Ståhl og Tor Troeng, samt nesten hele fightcardet til Battle of Botnia, forteller Emil.

Meek er ikke kjent for å feige unna de tøffe utfordringene, og heller ikke denne gangen er det noen smågutt som venter i Battle of Botnia. Christophe van Dijck fra Belgia skal denne gangen prøve å temme Hulken.

- Sterk som en bjørn

Belgieren har kun ett tap i sin proffkarriere, og har en solid bakgrunn fra judo hvor han var belgisk mester flere ganger. Han var nær med å bli tatt ut på OL-laget, men da det ikke ble noe av valgte han å satse på MMA.

- Jeg vet han er sterk som en bjørn og kaster folk over murer. Det blir en tøff match, men med støtten fra alle nordmenn som blir med å ser på, så skal det bli seier, konkluderer Meek.

Også motstanderen gleder seg til kampen mot Meek.

- Jeg gleder meg til å fighte igjen. Det er en stund siden jeg har vært i aksjon, så det er deilig å endelig trene mot et mål igjen, forteller Christophe til Knockout.no.

Belgieren har også en sunn respekt for Emil

- Emil virker som en god motstander, selv om jeg ikke vet mer enn det jeg har sett på YouTube. Jeg vet han har høy stjerne også i Sverige, så for han blir dette som en kamp på hjemmebane. En ting er sikkert, kampen skal bli verdt å se for publikum, forteller han.

Already learned a lot on my first day here! I know what I need to do.. #realwarriors #noblablamoretaptap 󾮖 #allstars #vandijckmma #Hulk #Teamhulk #aimforthestars⭐️ #inochi #boosterfightgear #weidernutrition

Posted by Christophe Vandijck Pro on 16. november 2015

Les mer om Battle of Botnia på FB og hjelp Meek med nytt fighternavn i posten nedenfor. Navnet blir første gang offentliggjort når Meek entrer buret i Umeå 28. november.     

 

 

Kjære #HulkArmy!Vil dere vinne masse fett stash!? - 1 Betsafe Vip-Biletter med hotell til neste fight i Battle Of...

Posted by Emil Weber Meek on 8. november 2015

 

Del denne saken:
Les også: