Besøk våre sponsorer:  Bokseklubb.no - SportGoPromotion System AS


Endelig duket for Aldo vs McGregor

Etter mye om og men er det endelig klart for denne storkampen i fjærvekt mellom José Aldo og utfordreren Conor McGregor.På grunn av en skade måtte Aldo trekke seg fra kampen som var en del av UFC 189, men den er nå fastsatt til det kommende UFC 194. Dette stevnet finner sted i Las Vegas natt til 13. desember norsk tid. Dette er gode nyheter for gamblerne blant oss, ettersom det kommer til å være et bredt utvalg av tippemuligheter i forkant av dette prestisjetunge oppgjøret, og her kan du lese flere tippe-tips før kampen, sånn at du definitivt er godt nok forberedt. Det kommer garantert til å bli en jevn fight, og husk at du kan tippe på flere hendelser i kampen, i tillegg til hvem som blir stående som vinner til slutt.

Mot et rekordjevnt oppgjør

Aldo er en 28 år gammel brasiliansk bokser som har vunnet imponerende 25 av 26 kamper. Han har vært aktiv siden 2004, og har blant annet svart belte i brasiliansk jiu-jitsu. De siste årene har han vært rangert blant verdens aller beste fjærvektsboksere, men det hersker allikevel flere spørsmålstegn rundt helsetilstanden hans i forkant av oppgjøret. Aldo har ikke bokset i konkurranser siden i sommer, og det blir derfor spennende å se om han har holdt formen i ringen ved like. Brasilianeren har lenge slitt med en ribbeinsskade, men forhåpentligvis kan han yte 100 % når han endelig entrer ringen igjen i Vegas.

Irske McGregor har drevet med kampsport siden 2008, og har derfor mindre erfaring enn motstanderen, men er allikevel regnet som ganske klar favoritt i dette oppgjøret hos de fleste bookmakerne. Hovedgrunnen til dette er at Aldo har vært såpass lenge ute, noe som gir McGregor en klar fordel. McGregor har vunnet 18 av 20 kamper, hvor hele 89 % er på knockout eller teknisk knockout.

Flere spillmuligheter

Det er allikevel ikke bare den endelige seierherren du kan vedde på, men også hvordan den kommer og kampen utvikler seg. Ettersom McGregor har vunnet hele 89 % av kampene sine på knockout eller teknisk knockout, blir det nok gitt noe lavere odds på dette utfallet. Det er allikevel nærliggende tro at dette blir en såpass jevn affære at kampen fort kommer til å avgjøres på poeng.

Aldo har så langt  vunnet hele 36 % av kampene sine på poeng, mot kun 6 % for McGregor. Det faktum at brasilianeren kun har tapt én av 26 kamper tyder allikevel på at McGregor skal få store problemer med å knocke ham ut. Husk at du også kan vedde på hvem som vinner på poeng i hver runde eller hvem som først må ta telling i oppgjøret.

Uansett kommer det til å bli en spennende førjulsnatt i Vegas. Kampen kan du se direkte på TV2, noe som garantert blir mer spennende hvis du har våget å tippe på hendelser som kan skje i løpet av kampen. TV2 sender for øvrig alle UFC-arrangementene, noe som betyr at kampsportinteresserte nordmenn tilbys de mest attraktive kampene og de beste utøverne.

Del denne saken: