Besøk våre sponsorer:  Bokseklubb.no - SportGoPromotion System AS


Emil Meek til UFC Fight Night

Emil Weber Meek har reist til Las Vegas for å være i hjørnet til svenske Andreas Ståhl under UFC Fight Night kommende helg. Meek har også andre planer...

Publisert 9. desember 2015 av Kenneth Bruun Følg på Twitter   Send mailEtter å ha gått på et par smeller i karrieren, har Emil Meek forut for sine to siste kamper gjort store endringer i treningsopplegget sitt. Begge kampene endte med spektakulære seire, og nå mener Meek han fortjener en sjanse hos UFC.

- Jeg skal rive tak i UFCs matchmaker Joe Silva å vise han hva jeg har brukt de siste månedene mine på. Håper på å få overtalt han til å gi meg en sjanse nå, forteller Emil til Knockout.no før avreise til Vegas.

Andreas Ståhl og Emil MeekAndreas "Real Steel" Ståhl, som stod i Meeks hjørne i hans siste kamp, skal inn i sin andre UFC-fight. Denne gang er Meek med på å coache sin svenske kollega. Ståhl møter Santiago Ponzinibbio under UFC Fight Night nat til fredag norsk tid.

Meek og Ståhl har trent mye sammen i det siste i forbindelse med oppkjøringen til sine kamper. Meek endte med overbevisende seier under Battle of Botnia mot Christopher Van Dijk. Nå gjenstår det å se om Ståhl kan gjøre det samme.

I tillegg til å coache Ståhl, skal også Emil nyte dagene i Vegas på andre måter.

- Jeg skal slappe av ha det gøy, spille bort matchpengene mine, kjøre pads på Floyd Mayweather sitt gym og lade opp til jeg skal i gang med en ny oppkjøring. Juleferien min er i gang!

Foto: Privat

Del denne saken:
Les også: