Besøk våre sponsorer:  Bokseklubb.no - SportGoPromotion System AS


Slik kan du trene med de beste bokserne i Cuba

Sponset: Vil du kombinere boksing og ferie? Har du lyst til å bo og trene sammen med Cubas beste boksetrenere? Da bør du lese dette.

Publisert 22. mars 2016 av Kenneth Bruun Følg på Twitter   Send mailCuban Boxing Experience tilbyr nettopp dette. Svenske Andreas Larsson har knyttet gode kontakter i boksenasjonen Cuba, og tilbyr nå reiser hvor du eller en gruppe kan trene boksing hos noen av de beste trenerne landet har å by på.

LES MER OM CUBAN BOXING EXPERIENCE HER

- Jeg har vært mye i Cuba, og elsker landet og folket. Siden jeg selv er har en bokseinteresse langt over gjennomsnittet, så får jeg selvfølgelig med meg mye boksing de gangene jeg er der, forteller Andreas Larsson, grunder av Cuban Boxing Experience.

Genuine bokseopplevelser

Larsson har knyttet mange gode kontakter i det cubanske boksemiljøet, og sammen med blant annet Maikros Romero, som er trener for det cubanske ungdomslandslaget, tilbyr han nå genuine bokseopplevelser i Cuba.


Maikros Romero og Andreas Larsson tilbyr bokseopplevelser i Cuba. (Foto: Privat)
Félix Savón
Larsson knytter gode kontakter i Cuba. Her med bokselegendel Félix Savón. (Foto: Privat)

 

Trygt og sikkert

Det er mange som drømmer om å kunne trene med cubanske topptrenere og boksere, men det er vanligvis forbeholdt andre landslag og klubber med et bredt internasjonalt kontaktnett.

Boksing i Cuba

- Landslag fra hele verden trener ofte i Cuba, men det har ikke vært så lett for hvem som helst å kunne gjøre det samme. Man besøker kanskje en tilfeldig klubb og vet ikke helt hva slags trening man får. Idéen min har vært å gjøre det enkelt og rimelig for klubber, team og boksere. Vi legger alt tilrette for våre kunder, og de får den beste treningen man kan ønske seg, forteller Larsson til Knockout.no.

For de som ønsker å kombinere ferie og trening, så er det helt opp til enhver hvor mange treningsøkter man ønsker. Larsson & Co. har et tilbud til alle som er interessert i boksing, enten du er helst fersk, elitebokser eller middels så skreddersyr de et tilbud til deg.

Opplev det virkelige Cuba

Cubanske strender

I tillegg til å produsere noen av de beste bokserne i verden, er Cuba et fantastisk og unikt feriested. Når du reiser med Cuban Boxing Experience, får du muligheten til å bo sammen med treneren eller hjemme hos en annen cubansk familie like utenfor Havana. Gjestfriheten og maten er helt fantastisk.

- Man kan selvfølgelig velge å bo på hotell eller lignende, men jeg vil absolutt anbefale å bo sammen med en familie. Du blir servert alle måltider og får en oppvartning man sjelden opplever, understreker Larsson.

Du kan også få med deg en tolk, hvilket kan lønne seg hvis du ikke kan spansk.

Slik er en uke på Cuba

En typisk uke med Cuban Boxing Experience kan se slik ut:

  • Du våkner opp og får servert frokost
  • Du blir kjørt til trening
  • Du trener med det cubanske ungdomslandslaget eller har privattimer med treneren
  • Du kjører tilbake og får lunsj og kan slappe av i sola
  • Du blir kjørt til dagens andre treningsøkt
  • V kjører deg til Havana eller en av de fantastiske strendene i nærheten
  • Vi avslutter dagen tilbake hos den cubanske familien med middag, hvile og sosiale aktiviteter.

Hver søndag er fridag, og vi kan arrangere fisketurer, museumsbesøk eller hva du måtte ønske.

Hva koster dette?

Larsson forteller at man må beregne rundt 80-100 Euro per dag for alt dette. Da er trening, mat og opphold inkludert. Eventuelle utflukter på søndager må man betale litt ekstra for.

- Det er vanskelig å gi en eksakt pris, men hvis man kontakter oss så får man en pris før man reiser. Prisen avhenger litt av hvor mange man er og hvor lenge man vi være her, forteller Larsson.

Det eneste man må sørge for selv er flyreisen.

Her finner du noen gode reisetips for deg som vil reise til Cuba.


Cuban Boxing ExperienceCuban Boxing Experience:

Del denne saken:
Les også: