Besøk våre sponsorer:  Bokseklubb.no - SportGoPromotion System AS


WBO setter opp verdenstittel når Lihaug møter Abraham

Forbundet WBO har bestemt at deres Internasjonale tittel i super-mellomvekt skal tilfalle vinneren av kampen mellom Tim-Robin Lihaug (15-1, 8 KOs) og Arthur Abraham (44-5, 29 KOs) i Berlin 16. juli.

Publisert 31. mai 2016 av Kenneth Bruun Følg på Twitter   Send mailBeltet løfter dermed betydningen av en allerede enorm kamp for den norske bokseren, som dermed får muligheten til å vinne sin første store tittel når han møter den tyske superstjernen.

Kampen kan du se live på Viasat Fighting (slik bestiller du)

- Den største tittelen vil uansett være å beseire Arthur Abraham. Da jeg var yngre var han et forbilde, og det er nesten surrealistisk at jeg nå skal møte ham. Når det er sagt vil WBO-tittelen gi meg et voldsomt løft karrieremessig, og vil være et stort steg mot mitt store mål om å bli verdensmester en dag. I Norge er profesjonell boksing nylig blitt tillat, og en tittel som denne vil være perfekt å forsvare på hjemmebane til høsten.

Jeg får denne sjansen etter mange år med hardt arbeid og jeg skal gripe den, sier Tim-Robin Lihaug.

- Vi er veldig fornøyd med at vi i dag kan annonsere at kampen vil bli om «WBO International title». Å vinne en internasjonal tittel øker en boksers standing betraktelig hos de store forbundene, og fører de nærmere en VM-kamp. Dette vil gi begge de to herrene en enda større grunn til å vinne 16. juli, og det gjør også at kampen i seg selv blir enda mer interessant for det store publikum verden over, sier promotor Nisse Sauerland hos Sauerland Promotion.

Lihaugs kamp mot Arthur Abraham vises direkte og eksklusivt på Viaplay Fighting.

Les mer om Viaplay Fighting her

Hovedkampen på stevnet i Max-Schmeling-Halle, Berlin, 16. juli er mellom Tyron Zeuge og Giovanni De Carlois om WBA World Super Middleweight title. Med seier vil Zeuge bli den yngste tyske verdensmesteren noensinne, da han vil slå Graciano 'Rocky' Rocchigiani's rekord (24 år og 73 dager) med åtte dager.

Del denne saken:
Les også: