Besøk våre sponsorer:  Bokseklubb.no - SportGoPromotion System AS


Tidenes største UFC-stevne i helgen

Sponset: Denne helgen er det hittil største UFC-stevnet med hele tre tittelkamper under UFC 205, der kampen mellom Conor McGregor og Eddie Alvarez er kveldens høydepunkt.

Publisert 11. november 2016 av Kenneth Bruun Følg på Twitter   Send mailDen irske fjærvektmesteren McGregor forsøker denne helgen å bli den aller første MMA-utøveren som innehar tittelbelter i to divisjoner.

SE UFC 205 LIVE HER

– Hvis det er noen som kan gjøre det, så er det meg, sier iren.

Natt til søndag møter han lettvektmesteren Eddie Alvarez i New York. Kampen er Alvarez» første tittelforsvar siden han tok beltet fra Rafael dos Anjos tidligere i år, og har stor tro på at han skal beholde beltet sitt også etter denne kampen:

 – Du får ikke se meg kjøre stilige biler, kjøpe dyre smykker og gjøre sånt tull. Det er ikke det jeg er her for. Jeg vil bare banke dritten ut av denne fyren.

Kampen går i lettvektsklassen, derfor står ikke McGregors eget tittelbelte i fjærvekt på spill denne gangen.

Overnevnte kamp er en av utrolige tre tittelkamper under helgens stevne. Tyron Woodley skal for første gang forsvare sitt tittelbelte i weltervektklassen, mens Joanna Jędrzejczyk og Karolina Kowalkiewicz møtes til en helpolsk tittelkamp.

Se UFC 205 på Viaplay Fighting!

Alle sportssendingene tilgjengelige i 48 timer etter at de ble avsluttet på Viaplay. Det betyr at kampen mellom Eddie Alvarez og Conor McGregor, og alle de andre kampene fra UFC 205 i New York, er tilgjengelig fram til tirsdag morgen, om du ikke er av dem som står opp midt på natta for dette historiske stevnet.

Main Card:

  • Eddie Alvarez – Conor McGregor (lettvekt – tittelkamp)
  • Tyron Woodley – Stephen Thompson (weltervekt – tittelkamp)
  • Joanna Jędrzejczyk – Karolina Kowalkiewicz (kvinnenes stråvekt – tittelkamp)
  • Chris Weidman – Yoel Romero (mellomvekt)
  • Donald Cerrone – Kelvin Gastelum (weltervekt)
  • Miesha Tate – Raquel Pennington (kvinnenes bantamvekt)

Del denne saken:
Les også: