Besøk våre sponsorer:  Bokseklubb.no - SportGoPromotion System AS


Fight Night Bergen III


PRO KICKBOXING: LIVE STREAM from WAKO Nordic Title bouts in K-1 and Low-Kick Kickboxing from Scandic Bergen City Saturday september 2nd. at 17:00.

Published 30. august 2017 / Tags: Kickboxing

Fotos: Dusan Mihailovic

Som alltid når Bergen Kickboxing Klubb inviterer til proffgalla, så er det store titler på spill. Den tredje utgaven av Fight Night Bergen er inget unntak. Denne gangen er et revansjeoppgjør av de sjeldne øverst på plakaten.

Kjøp billetter her

K-1 Wako Pro Nordic Title

Rodrigue Nzoyibuka har bydd opp svenske Mehmet Kaya til kamp også i år. De som så gallaen i fjor så svensken rekke hånda i været mot Rodrigue i fjor.

I år har bergenseren planer om å snu det resultatet når han ønsker å frata Kaya beltet om WAKO Pro Nordic Title i et 5-runders oppgjør i beste sendetid lørdag 2. september. K-1 Kickboxing i ypperste klasse kan publikum i Bergen og seere på Knockout.no vente seg denne kvelden.

Se Fight Night Bergen II her

Gallaretta ønsker reprise

Milton B. Gallaretta knyter på seg hanskene igjen i gallaens co main event og vil gjenta bedriften fra Fight Fight Bergen 1 der han styrte kampen fra første stund og sørget for WAKO Pro Title til Bergen. Gallaen den gang var første proffstevne på norsk jord etter Knockout-loven ble endret.

Milton Gallaretta

Den gangen tok han beltet i ordinær fullkontakt kickboxing. I år er det Low-Kick, og motstanderen er Amine Boufaranne fra Fox Fight Club i Sverige. Kampen går over 5 runder á 3 minutter, og som vanlig vil Milton by på et fyrverkeri av en kamp. Vi gleder oss!

Berserkerne kommer

Roy Wischmann

Som forventet, når det er snakk om K-1 og Low-Kick, så kommer Berserk K-1 Kickboxingklubb med sine beste fightere. Thomas "TommyGun" Bärnholt kommer direkte fra et langt treningsopphold i Thailand for å utfordre evigunge Roy Wischmann i et helnorsk oppgjør om Wako Pro Nordic Title beltet i vektklassen 71,8 kg. Grenen er Low-Kick. Dette kan bli et av kveldens mange høydepunkter.

Aam Rosmo

På kvinnesiden kjemper Aaam Rosmo fra Berserk mot Sandra Godvik fra Sverige. Aam er en av drivkraftene i klubben, og Rosmo-familien lever og ånder for K-1. Det samme gjør svensken, så det er forventet et tøft oppgjør i kveldens første tittelkamp.

Se Fight Night Bergen I her

Totalt 8 proffkamper

I tillegg til de fire ovennevnte titlkampene er det fire innledende proffkamper på plakaten:

  • Said Shahwali Firouzadeh, Bergen VS Patrick Doran, Fight Club Lurgan, Ireland

  • Justas Stalmokas, Bergen VS Reber Alwand, Sweden Top Team

  • Cedric Escamec, Bergen VS Steven Helgesen, Sør-Odal, Norway

  • Einoras Bapkauskas, Bergen VS Steinar Kronstad, Troll, Norway

Hvis dere er i Bergen 2. september, så ikke nøl med å kjøpe billetter herRelated videos: