Canelo vs Smith livestream

For en boksehelg! Pound-for-pound bokser Canelo Alvarez møter Callum Smith i tittelkamp i Super Mellomvekt. Les mer og se fightcard, link til livestream og statistikk her.

18.12.2020

Foto/Video: DAZN

Mange sier at Callum Smith er Saul "Canelo" Alvarez tøffeste utfordring noensinne, og de kan ha rett i det. Engelskmannen rager 191 cm over bakken med en rekkevidde på 198 cm. Canelo er 173 cm med en rekkevidde på 179 cm.

Livestream

Endelig har DAZN kommet til Norge, og det koster kun 19 (!) kroner pr. mnd. Dette er et fantastisk tilbud for alle boksefans.

SE LIVE STREAM HER

Saken fortsetter etter videoen...

Møter hvem som helst

Vil dette bli dagen da Canelo møter sin overmann? Han har aldri vært redd for å møte gode boksere, og hans eneste tap kom mot ubeseirede Floyd Mayweather tilbake i 2013. Mange mente at Canelo tok den kampen for tidlig i en alder av 23 år. Mayweather ga forøvrig Canelo en bokseleksjon og vant soleklart på poeng.

Etter dette har Canelo gått fra seier til seier bortsett fra et omdiskutert uavgjort mot GGG, Gennadiy Golovkin i september 2017. Canelo vant returoppgjøret poeng ganske nøyaktig ett år senere.

Canelo debuterte som proff allerede som 16-åring og har nå, 30 år gammel, en record på hele 56 kamper. 53 av de har han vunnet (36 KO), ett tap og to uavgjort. Blant navn på lista over boksere som har gått på nederlag mot meksikaneren finner vi Miguel Cotto, Erislandey Lara, Amir Khan, Rocky Fielding, Daniel Jacobs, Sergey Kovalev og Liam Smith. Sistnevnte er forøvrig Callum Smiths storebror. Skal lillebror ta revansj?

Ubeseiret Smith

Callum Smith er ubeseiret på sine 27 kamper (19 KO). Han er like gammel som Canelo (30 år), men har langtfra en like imponerende record.

Allikevel kan han bli et problem dersom han er sterk nok til å holde Canelo på avstand med sin enorme rekkevidde. Det spørs...

Smiths høydepunkt i karrieren kom da han slo ut George Groves på spektakulært vis i syvende runde av Super Six-finalen i 2018.

I videoen forteller han selv om hvordan ha opplevde det avgjørende øyeblikket i hans karriere så langt.

Se Smiths record her / Se Canelos record her

Dette er en kamp vi virkelig gleder oss til. Sett klokka på ring natt til søndag og se Canelo vs Smith live her.