Mike Tyson vs Roy Jones Jr.

14 år etter at han la boksehanskene på hylla er Mike Tyson tilbake. Kampen mot Roy Jones Jr. sendes natt til søndag 29. november.

19.11.2020

Foto: NENT Group
Inneholder annonselenker

Få hadde for et par år siden trodd de ville få se bokselegenden Mike Tyson tilbake i ringen igjen, etter at han i 2006 gikk det som var hans da siste kamp. Natt til søndag 29. november skjer det som vil være et av bokseårets absolutte høydepunkt, når Tyson møter en annen av de største, nemlig Roy Jones Jr. til dyst i Staples Center i Los Angeles.

Mike Tyson vs Roy Jones Jr sendes live her

- Ikke la dere lure av at gutta er godt oppe i årene. Dette kan fort bli en helt vanvittig kamp. Både Tyson og Jones Jr. er i knallform, og jeg tror ingen klarer å holde noe tilbake når gonggongen går. Det blir rå styrke og eksplosivitet mot hurtighet, teknikk og fotarbeide. Jeg ser ikke for meg at dette går tiden ut, sier bokseekspert Thomas Hansvoll.

Badou Jack på undercardet

I lett tungvekt skal svenske Badou Jack i ringen mot Blake McKernan. Tyson og Jones bokser i tungvektsklassen, men det vil også være flere cirkus-kamper på undercardet.

I cruiservekt møtes YouTuber og bokser Jake Paul og tidligere basketballstjerne Nate Robinson i tillegg til at den britiske Youtube-stjernen Viddal Riley møter MMA-utøver Rashad Coulter.

- Tyson rager helt i toppen blant tidenes mest kjente sportspersonligheter, og det er ikke bare på grunn av prestasjonene i ringen. Når han nå igjen skaper interesse og overskrifter verden over, skal det bli spennende å se hvor mange som kommer til å få med seg dette. Det blir garantert både ellevilt og cirkus, og trolig også ganske så hardtslående, sier sportssjef Kristian Oma i NENT Group.

Hvis du er ute etter god boksing, så kan du glede deg til Badou Jack. Hvis du er ute etter litt nostalgi og TV-underholdning, så er du nok midt i målgruppe for dette showet.

Se showet her